Home / AVOCATURA / La ce avocați și societăți de avocatură au mers cei zece noi stagiari din Dolj GALERIE FOTO

La ce avocați și societăți de avocatură au mers cei zece noi stagiari din Dolj GALERIE FOTO

Zece tineri au depus jurământul de avocat stagiar în ședința solemnă a Consiliului Baroului Dolj și au înregistrat contractele de colaborare cu avocații care le vor fi maeștri în următorii doi ani.

Dintre cei zece stagiari, nouă au fost admiși în profesie anul acesta, iar unul anul trecut. De asemenea, doi admiși de anul acesta nu au depus jurământul. Publicăm în continuare numele stagiarilor și avocații sau societățile de avocatură unde vor activa, în ordinea mediilor de la examenul de primire în profesie:

Kazanci Eduard Carlo, stagiarul care a avut cel mai mare punctaj din Dolj la admitere (85), cu un punct după primul intrat pe lista INPPA Craiova, care este din Argeș, a depus jurământul și a depus cerere de avizare și înregistrare contract de colaborare încheiat cu Balaci Silviu Costinel – Cabinet de avocat.

Chilom Alexandru Viorel – contract de colaborare încheiat cu forma de exercitare a profesiei cu denumirea ”Oancea, Răduleţu şi Gherghe – Societate civilă de avocaţi”

Rocşoreanu Răzvan – -cerere de avizare şi înregistrare contract de colaborare încheiat cu forma de exercitare a profesiei cu denumirea ”Bogdan Catană – Cabinet de avocat”

Dincă Maria Lorena – contract de colaborare încheiat cu forma de exercitare a profesiei cu denumirea ”Vintilă Gheorghe – Cabinet de avocat”

Vasile Andra-Cătălina –  contract de colaborare încheiat cu ”Popa Florea – Cabinet de avocat”

Blejan Ioana Alina –  contract de colaborare încheiat cu ”Gătejescu Mihaela Simona – Cabinet de avocat”

Voicu Nicoleta-Gabriela – contract de colaborare încheiat cu ”Gătejescu Mihaela Simona – Cabinet de avocat”

Preda Ramona Andreea –  contract de colaborare încheiat cu forma de exercitare a profesiei cu denumirea ”Cabinet individual avocat Horaţiu Petria”

Drăghici Ovidiu Andrei – contract de colaborare încheiat cu ”Grigore și Asociații – Societate civilă de avocați”

Matei Constantin și Pităroiu Iulian, declarați admiși la examenul de anula acesta, nu apar pe lista Baroului Dolj cu cei care au depus jurământul.

Tot la ultima ședință a Consiliului Baroului Dolj a depus jurământul avocatul stagiar Cosma Elena Roxana, primită în profesie în anul 2014, și a înregistrat contract de colaborare cu ”Calotă, Ghiţă & Asociaţii – Societate civilă de avocaţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *